Wat is Adminbox?
Matthias Peeters avatar
Geschreven door Matthias Peeters
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Adminbox onderteken en beheer al uw uitzendcontracten online.

Adminbox stelt de uitzendkracht in staat om alle contracten online te ondertekenen. Dit kan op 2 manieren: met uw eID kaart of met een eigen gekozen paswoord.

Adminbox is een online platform waarmee je al je belangrijke documenten online op één centrale plek kunt beheren.

Wat je kan doen met Adminbox:

• Onderteken je contracten met je e-ID of met een door je gekozen wachtwoord

• Bekijk je loonstroken/loonbrieven altijd en overal

• Je kan er zeker van zijn dat je nooit meer belangrijke documenten kwijtraakt

Je hoeft je documenten niet uit te printen om ze te ondertekenen, te scannen en terug te sturen naar je interimbureau. Alles gebeurt online om je leven gemakkelijker te maken, of je nu op een computer of op je telefoon zit.

De handtekeningoplossing is gemakkelijk te gebruiken, zowel via een smartphone als via een simpele mobiele telefoon. Je ondertekent met je elektronische identiteitskaart of met een zelfgekozen persoonlijk wachtwoord.

Je houdt gedurende 5 jaar inzage in je arbeidsovereenkomsten in je persoonlijk archief.

Op deze site vindt u alle informatie over hoe u kan ondertekenen en nog veel meer.