Hoe verkrijg ik mijn loonbrief?

Waar kan ik als uitzendkracht mijn loonstaten raadplegen?

Matthias Peeters avatar
Geschreven door Matthias Peeters
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je loonbrief wordt wekelijks, uiterlijk op woensdag, verzonden naar het e-mailadres waarmee je in ons systeem staat. Dit gebeurt de week na de week waarin je hebt gewerkt.

Je kunt je loonbrieven ook raadplegen via Adminbox. Het e-mailadres waarmee je je in de Deltaworx app hebt aangemeld, is hetzelfde e-mailadres dat je moet gebruiken om in te loggen bij Adminbox.

Als je problemen hebt met inloggen, probeer dan 'Wachtwoord vergeten' te gebruiken om je wachtwoord opnieuw in te stellen.